כרוב ירוק וכרוב חנוק
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו שעועית חנוקה עם כרישה וכרוב ירוק, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבייקון עם הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות. מערבבים את הירקות הקצוצים, מפזרים מלח, פלפל שחור, ו 1/2 כפית של תיבול הירוקים; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות.
מוסיפים את עלי הכרוב הקצוצים הכהים יותר, ומבשלים ומערבבים עד שכמעט רך, כ 5 דקות. מערבבים את שאר הכרוב; מתבלים במלח, פלפל שחור, סוכר, והירוקים הנותרים תיבול. מערבבים היטב; לכסות ולבשל עד רך, ערבוב מדי פעם, כך הירוקים לא חרוך, על 10 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש