כרוב ירוק מבושל איטי
כרוב ירוק מבושל איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב ירוק מבושל איטי, כרוב ירוק מבושל איטי, ו גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני.
הוראות
כדי להכין את הירוקים: לחתוך את הגבעולים הקשים וגבעולים מן הכרוב, ולהשליך את כל העלים כי הם חבולים או צהובים. לשטוף את הכרוב ביסודיות כדי להסיר את חצץ, 2 או 3 פעמים, עד המים פועל ברור. יבש ביסודיות. לקרוע את העלים לחתיכות גדולות.
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיף את הבצל, שום, עלי דפנה, וקוק חזיר. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים חום, על 8 עד 10 דקות. לארוז בירוקים, דוחף אותם לתוך הסיר.
מוסיפים את המרק, חומץ וסוכר. להעלות לרתיחה מפנה את הירוקים מדי פעם עם כף עץ כפי שהם נובלים. נמוך יותר לרתיחה, לכסות את הסיר, ולתת לבשל במשך 45 דקות. לטעום את "ליקר סיר" (מרק) ולבדוק את התיבול, להוסיף מלח ופלפל. לכסות ולתת לבשל במשך 15 דקות יותר.