כרוב כבוש בווארי
כרוב כבוש בווארי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם כרוב כבוש, שרי בישול, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. נסו לחם כרוב כבוש בווארי, צלעות חזיר בוואריות וכרוב כבוש, ו בשר מבוקר בווארי בסגנון איטי וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם בייקון טפטוף במחבת גדולה על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד רך שקוף, על 5 דקות.
מניחים כרוב כבוש עם מיץ לתוך קערה גדולה לכסות עם מים. מערבבים ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט כמה שיותר מים ומיץ ככל האפשר.
מוסיפים כרוב כבוש סחוט לבצל.
מערבבים סוכר חום, זרעי קימל, ציר עוף, ובישול שרי לתערובת הכרוב הכבוש. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד כמעט כל הנוזל התאדה, 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם.