קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב כבוש בווארי

כרוב כבוש בווארי
כרוב כבוש בווארי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם כרוב כבוש, שרי בישול, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. נסו לחם כרוב כבוש בווארי, צלעות חזיר בוואריות וכרוב כבוש, ו בשר מבוקר בווארי בסגנון איטי וכרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם בייקון טפטוף במחבת גדולה על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים כרוב כבוש עם מיץ לתוך קערה גדולה לכסות עם מים. מערבבים ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט כמה שיותר מים ומיץ ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
מיץמיץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים כרוב כבוש סחוט לבצל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
בצלבצל
4
מערבבים סוכר חום, זרעי קימל, ציר עוף, ובישול שרי לתערובת הכרוב הכבוש. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד כמעט כל הנוזל התאדה, 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
ציר עוףציר עוף
סוכר חוםסוכר חום
כרוב כבושכרוב כבוש
שרי.שרי.