נקניקיית כרוב כבוש היא תוספת שמגישה 12. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוח, מיץ תפוחים, נקניק פולני וחמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. נסו קראפט ונקניק (כרוב כבוש ונקניק מעושן), נקניק וכרוב כבוש, ו נקניק וכרוב כבוש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים כרוב כבוש, נקניק, תפוחי אדמה, מיץ תפוחים ותפוח. בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, הקמח והקימל; מערבבים לסיר. מבשלים במשך 35 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זרעי קימל
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים