זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ביצים, רוטב ווסטרשייר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper, ו לחמניות כרוב ממולא פולני (Golabki / Golumkis / Golumpkis).
הוראות
1
כרוב פרבויל בסיר גדול, הסרת עלים כפי שהם נופלים לתוך המים הם רכים.מבשלים עד שכל העלים רכים, אבל לא קורע לגזרים; בדרך כלל 15.לרוץ מתחת למים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חותכים את הקרום העבה את החלק האחורי של כל עלה.בזמן שכרוב מבשל בצל מטוגן בחמאה עד להשחמה קלה.שים את כל הבשר הלא מבושל לתוך קערת ערבוב גדולה להוסיף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את הבצלים המוקפצים.לאחר מכן מוסיפים פלפל מלח, מלח סלרי, פטרוזיליה, אגוז מוסקט ורוטב ווסטרשייר יחד עם אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
אורז מבושל
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מערבבים היטב.
5
לפרוס עלים תלוי בגודל שלהם, במקום 2-3 כפות של תערובת בשר בצד הרחב יותר.
מערבבים יחד את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, מים וסוכר חום ושופכים באופן שווה על כל הלחמניות.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ובעלי דפנה.לכסות צולה ואופים 163° במשך 2-21/2 שעות.חצי דרך באמצעות בדיקת אפייה כדי לוודא שיש מספיק נוזל; מים נוספים יכולים להיות added.To מגישים, רוטב כפית על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן