כרוב לחמניות אני
. אם יש לך כרוב, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב), ו תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להציג עלי כרוב לבשל 2 דקות.
מערבבים את האורז והמים הוא סיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז הוא רך.
בקערה גדולה, לשלב בשר בקר, פירורי לחם, קינמון, עגבניות מנוקזות וקצוצות, בצל ומלח; מערבבים עד בשילוב טוב. כפית כמויות שוות של תערובת בשר על מרכז כל עלה כרוב.
מניחים כפית של אורז על הבשר.
מגלגלים עלים, תוחבים קצוות, וחותמים בקיסם שיניים. לעטוף כל גליל בנייר אלומיניום ולמקם בתבנית אפייה רדודה.
אופים 40 דקות, או עד בשר מבושל דרך.