קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

כרוב מבושל, אשכולית וסלט אגוזים קלויים

כרוב מבושל, אשכולית וסלט אגוזים קלויים
כרוב מבושל, אשכוליות וסלט אגוזי לוז קלוי עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב עם אשכולית, ארוגולה וסלט רדיקיו עם אשכולית אודם ושקדים קלויים, ו סלט אגוזי לוז פריזי, כתום וקלוי.

הוראות

1
מקלפים ומקטעים אשכוליות; שומרים 3 כפות מיץ בקערה גדולה. בשר קצוץ 2 טבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים למיץ אשכוליות, עם מיץ לימון, יוגורט, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להקציף עד מעורב היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
תוסיף כרוב. למעלה עם בצל שנותר, אשכוליות, אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כרובכרוב