כרוב מורשת אירית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו כרוב מורשת אירי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופודמפה יש 164 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 31 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת ידידותית לתקציב מאוד. אם יש לכם חומץ יין, חמאה, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו חוגגים את המורשת האירית שלי דרך אוכל (סקונס סודה אירי גביני), כרוב אירי & מרק תפוחי אדמה עם בשר חזיר, ו ערוץ אירי קורנביף וכרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את הברוילר של התנור.
מניחים כרוב לתוך סיר גדול.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, כ -15 דקות. בינתיים מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מסננים כרוב, ומזלפים חמאה מומסת.
מפזרים בייקון ואגוז מוסקט.
מניחים מתחת לצלייה של התנור עד שהשכבה העליונה משחימה קלות, כ -5 דקות.
מגישים עם מלח, פלפל וחומץ לפי הצורך.