כרוב מטוגן ותפוחים
כרוב מטוגן ותפוחים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פלפל, תפוחי פוג'י, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. נסו תפוחים מטוגנים, בצל מטוגן ותפוחים, ו תפוחים מטוגנים דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
ירקות כרוב נפרדים לעלים. לקצץ ולהשליך גבעול קשה ממרכז העלים; ערימת עלים, להתגלגל, החל 1 צד ארוך.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; שוטפים מתחת למים זורמים קרים.
לנקז היטב. ירקות מוקפצים בשמן צמחי חם בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה 2 דקות או עד שהירוקים מתחילים לנבול.
מוסיפים מרק עוף, מלח, חומץ ופלפל אדום מרוסק מיובש; מערבבים ומטגנים 3 דקות או עד שהירוקים רכים. מערבבים בעדינות תפוחים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות.