כרוב ממולא אורז מלוכלך
את מתכון מלוכלך אורז ממולא קולארד יכול לספק שלך קריאולי השתוקקות ב סביב 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חומץ תפוחים, רוטב עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כרוב ממולא בשעועית אדומה ואורז, כרוב ממולא אורז מלוכלך, ו קולארד ואורז.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קולים את הבצל בשמן בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, עד לריכוך. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הסוכר החום, חומץ התפוחים, המלח והפלפל.
בואו להתבשל במשך 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת מטגן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר ומשחימים. לאחר השחמה מוסיפים את השום, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק. מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את מרק העוף ואת קאיין. מערבבים פנימה את האורז והפטרוזיליה המבושלים, מערבבים היטב ונותנים למרק להפחית עד שלא נותרה לחות בתבנית. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, על אש בינונית, מוסיפים את עלי הקולארד ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
הניחו עלה קולארד על משטח ישר והוסיפו 1/4 כוס מהאורז המלוכלך למרכז. מקפלים את שני הצדדים למרכז ואת החלק העליון והתחתון מעל המרכז.
מגלגלים לגליל וחוזרים על עצמם עם העלים הנותרים. אם יש עלים שנותרו אתה יכול לקצוץ אותם ולהוסיף לרוטב.
יוצקים שכבת רוטב בגודל 1/2 אינץ 'לכלי תבשיל בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים את גלילי הקולארד, דפנות התפר כלפי מטה, על גבי הרוטב.
יוצקים את הרוטב שנותר על הקולרדים הממולאים ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוז 'י וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לקאג' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו]()
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת דרך האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. משתלב בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.