קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

כרוב ממולא אורז מלוכלך

כרוב ממולא אורז מלוכלך
את מתכון מלוכלך אורז ממולא קולארד יכול לספק שלך קריאולי השתוקקות ב סביב 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חומץ תפוחים, רוטב עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כרוב ממולא בשעועית אדומה ואורז, כרוב ממולא אורז מלוכלך, ו קולארד ואורז.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
קולים את הבצל בשמן בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, עד לריכוך. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הסוכר החום, חומץ התפוחים, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו להתבשל במשך 15 דקות.
1
מחממים את השמן במחבת מטגן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את החזיר ומשחימים. לאחר השחמה מוסיפים את השום, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק. מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מוסיפים את מרק העוף ואת קאיין. מערבבים פנימה את האורז והפטרוזיליה המבושלים, מערבבים היטב ונותנים למרק להפחית עד שלא נותרה לחות בתבנית. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
אורז מבושלאורז מבושל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, על אש בינונית, מוסיפים את עלי הקולארד ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
הניחו עלה קולארד על משטח ישר והוסיפו 1/4 כוס מהאורז המלוכלך למרכז. מקפלים את שני הצדדים למרכז ואת החלק העליון והתחתון מעל המרכז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מגלגלים לגליל וחוזרים על עצמם עם העלים הנותרים. אם יש עלים שנותרו אתה יכול לקצוץ אותם ולהוסיף לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
יוצקים שכבת רוטב בגודל 1/2 אינץ 'לכלי תבשיל בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים את גלילי הקולארד, דפנות התפר כלפי מטה, על גבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
יוצקים את הרוטב שנותר על הקולרדים הממולאים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוז 'י וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לקאג' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת דרך האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. משתלב בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.