קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מסולסל

כרוב מסולסל
גשו לסופר וקנו מלח, כרוב, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: כרוב מסולסל, כרוב מסולסל, ו כרוב מסולסל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים כרוב ובצל ומבשלים כ 20 דקות, או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בצלבצל
4
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות. בעדינות לשפוך ביצים, ערבוב כל הזמן. מערבבים 3/4 של פירורי קרקר, ואת מלח ופלפל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי קרקרפירורי קרקר
ביצהביצה
חלבחלב
5
יוצקים לתוך צלחת תבשיל העליון עם פירורי קרקר הנותרים. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב ומחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור