כרוב מסולסל
גשו לסופר וקנו מלח, כרוב, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: כרוב מסולסל, כרוב מסולסל, ו כרוב מסולסל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x12 אינץ'.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים כרוב ובצל ומבשלים כ 20 דקות, או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות. בעדינות לשפוך ביצים, ערבוב כל הזמן. מערבבים 3/4 של פירורי קרקר, ואת מלח ופלפל; לערבב היטב.
יוצקים לתוך צלחת תבשיל העליון עם פירורי קרקר הנותרים. נקודה עם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב ומחומם דרך.