כרוב מסולסל
כרוב מסולסל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 149 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרקרים מלוחים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כרוב מסולסל, כרוב מסולסל, ו כרוב מסולסל.
הוראות
לבשל כרוב מגורר, מכוסה, בכמות קטנה של מים מלוחים רותחים במשך 15 דקות או עד כרוב הוא רך; לנקז היטב. הניחו כרוב מבושל בצד, והישארו חמים.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. תערובת בישול 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים רוטב על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים בפלפל.
מניחים פירורי קרקר שליש בתבנית אפייה שטחית משומנת קלות 2 1/2 ליטר. כפית חצי כרוב על פירורי קרקר.
יוצקים חצי תערובת רוטב על כרוב. חזור על שכבות, מסתיים עם פירורי קרקר. קרקר נקודה פירורים שכבות עם 2 כפות חמאה. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות.