קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון
כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 330 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, כרוב ניצנים, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו כרוב ניצנים עם רוטב שרי-asiago שמנת, כרוב ניצנים צלוי ובייקון ברוטב חרדל, ו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף מלח במספיק מים כדי לכסות את כרוב הניצנים בקערה, ולספוג את הנבטים במים המלוחים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לנקז את המים, ולזרוק את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נבטיםנבטים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, עמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים את שאלוט ופטריות, ואז לבשל עד שאלוט להפוך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים את השום, ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את השרי והשמנת עד בשילוב טוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד מופחת בחצי. הרוטב המעובה צריך לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
בעוד הרוטב הוא בישול, להניח את כרוב ניצנים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד נבטים שחומים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, זורקים למעיל, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נבטיםנבטים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה