כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון
כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 330 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, כרוב ניצנים, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו כרוב ניצנים עם רוטב שרי-asiago שמנת, כרוב ניצנים צלוי ובייקון ברוטב חרדל, ו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף מלח במספיק מים כדי לכסות את כרוב הניצנים בקערה, ולספוג את הנבטים במים המלוחים במשך 1 שעה.
לנקז את המים, ולזרוק את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור כדי מעיל ביסודיות.
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, עמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים את שאלוט ופטריות, ואז לבשל עד שאלוט להפוך שקוף, על 5 דקות יותר.
מפזרים את השום, ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את השרי והשמנת עד בשילוב טוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד מופחת בחצי. הרוטב המעובה צריך לצפות את הגב של כף.
בעוד הרוטב הוא בישול, להניח את כרוב ניצנים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד נבטים שחומים, כ 15 דקות.
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, זורקים למעיל, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.