קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון
כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 330 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, כרוב ניצנים, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו כרוב ניצנים עם רוטב שרי-asiago שמנת, כרוב ניצנים צלוי ובייקון ברוטב חרדל, ו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף מלח במספיק מים כדי לכסות את כרוב הניצנים בקערה, ולספוג את הנבטים במים המלוחים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז את המים, ולזרוק את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נבטיםנבטים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, עמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים את שאלוט ופטריות, ואז לבשל עד שאלוט להפוך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את השום, ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את השרי והשמנת עד בשילוב טוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד מופחת בחצי. הרוטב המעובה צריך לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
בעוד הרוטב הוא בישול, להניח את כרוב ניצנים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד נבטים שחומים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, זורקים למעיל, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
נבטיםנבטים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו