כרוב ניצנים גרוסים עם אגוזי פקאן ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים גרוסים עם אגוזי פקאן ו Prosciutto. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, פרושוטו, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מגורר & סלט פקאן, כרוב ניצנים גרוסים עם אגוזי פקאן ואגס, ו כרוב ניצנים מגורר עם אגוזי פקאן וגרעינים חרדל.
הוראות
מניחים פקאן בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד קלוי, ערבוב לאחר 5 דקות.
הסר עלים דהוי מן כרוב ניצנים.
חותכים כל נבט לשניים, לחתוך לגזרים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט ושום, ומטגנים 1 עד 2 דקות או עד מכרז.
הוסף כרוב ניצנים גרוסים למחבת; סאוט 8 עד 10 דקות או עד רק מכרז.
הוסף prosciutto ו next 3 מרכיבים; סאוט 2 דקות יותר.
הסר מהחום, ומפזרים גבינה פקאנים קלויים.