כרוב ניצנים וחשיש בייקון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה שלמה 30 בצד? כרוב ניצנים וחשיש בייקון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים וחשיש בייקון עם ביצה מטוגנת, כרוב ניצנים וחשיש בייקון עם ביצה מטוגנת {Paleo}, ו כרוב ניצנים חשיש עם בייקון, אגוזי לוז, נענע (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז, כ 7 דקות.
לנקז ולטפוח יבש. מלא סיר 3/4 מלא במים.
הוסף 1 כף. חומץ; להביא רתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני כדי לשמור על מבשלים.
מבשלים בייקון במחבת nonstick 12 אינץ מעל חום בינוני עד פריך, מפנה לפי הצורך, על 10 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת מרופדת נייר גדולה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, בערך להתפורר.
הוסף 1 כף. שמן למחבת; להגביר את החום בינוני גבוה.
מורחים תפוחי אדמה ובצל בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות. לזרוק ולבשל 3 דקות יותר.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל; מעבירים לצלחת עם בייקון.
הוסף 2 כפית הנותרים. שמן וכרוב ניצנים למחבת; לטחון 2 דקות.
מוסיפים מרק; מכסים ומבשלים עד נבטים הם רק במכרז, על 5 דקות יותר. מערבבים הנותרים 1 כף. חומץ. להחזיר תערובת תפוחי אדמה ובייקון למחבת; מתבלים במלח ופלפל.
לפצח כל ביצה לתוך כוס קטנה. בעדינות להטות כל ביצה לתוך מים רותחים בסיר. כבה את החום, מכסה את המחבת ולתת לשבת עד ביצים רק להגדיר, על 3 דקות (4 כדי 5 חלמונים מוצק). באמצעות כף מחוררת, מעבירים ביצים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מחלקים חשיש בין 4 צלחות; העליון כל מנה עם ביצה.