כרוב ניצנים מוקפץ ודלעת עם מרווה מטוגנת
כרוב ניצנים מוקפץ וסקווש עם מרווה מטוגנת עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כרוב ניצנים, שמן זית, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים, כרוב ניצנים חשיש עם מרווה מטוגנת וביצים מבושלות רכות, ו סקווש בלוט קלוי וכרוב ניצנים עם דבש, פפריקה מעושנת ומלח מרווה.
הוראות
במחבת קטנה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיף את עלי מרווה ומטגנים על חום גבוה עד ירוק עמוק שקוף, על 1 דקה.
להעביר צלחת נייר towellined להתקרר. מתבלים במלח ופלפל.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח. Blanch עלים כרוב ניצנים במים רותחים עד מכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים אל מי הקרח כדי להתקרר.
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הדלעת ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים, על 8 דקות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לבשל עד שהסקווש רך, בערך 7 דקות יותר.
מוסיף את עלי כרוב הניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
להעביר לקערה, לפזר את מרווה מטוגן עירית על גבי לשרת.