כרוב ניצנים מוקפץ עם תפוזים ואגוזים
כרוב ניצנים מוקפץ עם כתום ואגוזים הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, אגוזי מלך, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי מלך, כרוב ניצנים עם חמוציות ואגוזים, ו כרוב ניצנים עם בייקון ואגוזים.
הוראות
חצי תפוז ומיץ כולו גרידה (כ 1/4 כוס).
במחבת סאוט 12 אינץ', חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. סאוט שאלוט למשך דקה אחת.
מוסיפים חצי כרוב ניצנים, לחתוך בצד למטה, בשכבה אחת; מפזרים 1/8 מלח כפית. לבשל במשך 4 דקות.
מוסיפים חצי מיץ תפוזים, נבטים ונבטים ומבשלים 4 דקות.
מעבירים נבטים לקערה גדולה. חזור עם שאריות שמן, נבטים, מלח ומיץ.
הוסף אצווה שנייה של נבטים להגשה קערה עם אצווה ראשונה.
לזרוק נבטים עם אגוזי מלך וגרידת תפוז ועונה עם פלפל.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או מקורר כמו סלט.