כרוב ניצנים מחיטה מלאה, סקווש ופיצה ריקוטה
כרוב ניצנים מחיטה מלאה, סקווש ופיצה ריקוטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זרעי דלעת, קמח, כרוב ניצנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב סירופ אגבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סקיני ברי פאי מילקשייק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון, ו פיצה כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המים החמים, דבש ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. טופס את הבצק לתוך כדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. טופס את הבצק לתוך 1, 2 או 4 כדורים, עבור פיצות גדולות, בינוניות וקטנות.
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. מכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או מגבת צלחת ולתת לנוח במשך 30 דקות. הבצק יכול אז להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך או עטוף היטב קפוא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, צורה ומבשלים לפי הצורך.