קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

כרוב ניצנים מטוגנים עם שאלוט, וצ'ילי

כרוב ניצנים מטוגנים עם שאלוט, וצ'ילי
כרוב ניצנים מטוגנים עם שאלוט, וצ'ילי יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3215 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 355 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שמן בוטנים, כדי 4 צ'ילי ציפור תאילנדית, עלי כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מגורר עם שאלוט מטוגן איטי, כרוב ניצנים מטוגנים עם שאלוט, דבש וחומץ בלסמי, ו מחבת גרוסה שחמה כרוב ניצנים עם שאלוט פריכים.

הוראות

1
מערבבים רוטב דגים, סוכר, מיץ ליים, צ ' ילי, שום וכוסברה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
קו תבנית אפייה מעוטרת בשכבה משולשת של מגבות נייר. בתנור ווק גדול או הולנדי, שמן חום עד 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים חצי כרוב ניצנים וחצי שאלוט. טמפרטורת השמן תרד לכ-325 ° F. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורה זו. לבשל, ערבוב ומסעיר עם עכביש מתכת עד כרוב ניצנים הם חום זהוב עמוק, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
5
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר. מחממים שמן ל 204° וחוזרים עם נבטים ושאלוט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
נבטיםנבטים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
העברת נבטים בצלצלים לקערה גדולה ולהוסיף רוטב. לזרוק לשלב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון