כרוב ניצנים עם בייקון וגבינה
נבטי בריסל עם בייקון וגבינה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלכם. זה גלוטן חינם מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 400 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוח סבתא סמית', שמנת כבדה, נבטי בריסל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם כרוב ניצנים ובייקון, נבטי בריסל, בייקון ופפרג'ק מקרוני וגבינה, ו נבטי בריסל קלויים עם בייקון וגבינת פרמזן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבייקון לתבנית מטגנת ישרה בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים בייקון עד פריך וחום.
מוציאים את הבייקון ואת כל כף השומן מלבד 1 מהתבנית בעזרת כף מחוררת. הפחיתו את החום לנמוך.
מוסיפים את הבצל ומבשלים רק עד שהם הופכים שקופים למחצה, כ -3 דקות.
מוסיפים את המלח והתפוח וממשיכים לבשל עוד דקה.
מוסיפים את נבטי בריסל, שמנת כבדה וחרדל ומבשלים רק עד נבטים בריסל מחוממים דרך, כ 1 עד 2 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הבייקון, הגבינה הכחולה ואגוז המוסקט.
חותכים את קצה הגבעול של נבטי בריסל ומסירים את כל העלים החיצוניים המצהיבים.
חותכים כל נבט בריסל לשניים מלמעלה למטה.
מניחים את נבטי הבריסל, המים והמלח לתוך רוטב 3 עד 4 ליטר ומכסים.
מניחים על אש גבוהה ומבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.