כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון מעושן כפול
כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון כפול מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 128 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצנים צלוי פרמזן עם בייקון מעושן כפול, כרוב ניצנים וערמונים עם בייקון, ו כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה בחום גבוה.
מוסיפים מספיק מלח עד שהמים הם טעימות מלוחות. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. מבשלים את כרוב הניצנים במים הרותחים עד פריך במכרז, על 4 עד 5 דקות; הם עדיין יהיו קצת לנשוך אותם.
מסננים את הנבטים ומניחים באמבט הקרח.כאשר קריר, להסיר את הנבטים ממי הקרח, חצי לאורכו, ולהניח בצד.
מניחים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הבייקון בשכבה אחת ומבשל על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו והבייקון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד; שומר את טפטוף המחבת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים צבע זהב עמוק, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הערמונים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב מצופה בשומן בייקון, על 2 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את בייקון שמורות כרוב ניצנים, ומערבבים היטב.
מוסיפים את מרק העוף ומכסים; התוכן יגיע במהירות לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל עד כרוב ניצנים מחוממים דרך. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.