קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות18
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון מעושן כפול

כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון מעושן כפול
כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון כפול מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 128 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצנים צלוי פרמזן עם בייקון מעושן כפול, כרוב ניצנים וערמונים עם בייקון, ו כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק מלח עד שהמים הם טעימות מלוחות. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. מבשלים את כרוב הניצנים במים הרותחים עד פריך במכרז, על 4 עד 5 דקות; הם עדיין יהיו קצת לנשוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את הנבטים ומניחים באמבט הקרח.כאשר קריר, להסיר את הנבטים ממי הקרח, חצי לאורכו, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
נבטיםנבטים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מניחים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הבייקון בשכבה אחת ומבשל על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו והבייקון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולהניח בצד; שומר את טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל למחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים צבע זהב עמוק, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הערמונים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב מצופה בשומן בייקון, על 2 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את בייקון שמורות כרוב ניצנים, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ערמוניםערמונים
9
מוסיפים את מרק העוף ומכסים; התוכן יגיע במהירות לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל עד כרוב ניצנים מחוממים דרך. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
מפזרים קורנית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק