כרוב ניצנים עם שעועית לבנה פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם שעועית לבנה פקורינו. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שיני שום, מרק עוף במלח נמוך, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו כרוב ניצנים עם שעועית לבנה פקורינו, כרוב ניצנים מגולחים, פקורינו ופרושוטו, ו כרוב ניצנים קלוי עם שקדים פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה. כאשר רק עומד לעשן, להוסיף חצי כרוב ניצנים. מבשלים עד חום, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
חום 3 כפות שמן באותו מחבת.
להוסיף כרוב ניצנים הנותרים, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד חום, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מעבירים כרוב ניצנים לאותה קערה.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; להגדיל את החום גבוה.
להוסיף שום; sauté עד חום, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה.
מוסיפים מרק כרוב ניצנים. מבשלים עד כרוב ניצנים הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות.
מוסיפים שעועית וחמאה; מערבבים עד חמאה נמסה מרק מצטמצם זיגוג, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בגבינה.
למנה: 317 קלוריות, 21 גרם שומן (6g רווי), 19mg כולסטרול, 285mg נתרן, 23g פחמימות, 7g סיבים, 13g חלבון לראות ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›