קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

כרוב ניצנים קלויים ופופרס פרושוטו

כרוב ניצנים קלויים ופופרס פרושוטו
המתכון נבטים קלויים כרוב פרושוטו פופרס מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם כרוב ניצנים, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: כרובית קלויה וכרוב ניצנים עם פרושוטו, צ'דר חלפיניו כרוב ניצנים Poppers, ו כרוב ניצנים עם פרושוטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
לזרוק כרוב ניצנים עם שמן זית בתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
צלי בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. מערבבים כרוב ניצנים וממשיכים לאפות עד למכרז, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים prosciutto עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
אפשר כרוב ניצנים לנוח במשך 5 דקות. חוט כרוב ניצנים חצי על קיסם, ואחריו כמה חתיכות של prosciutto ועוד נבט חצי. חזור עם נבטים הנותרים פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פרושוטופרושוטו
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.