קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

כרוב ניצנים שמנת לזניה פטריות

כרוב ניצנים שמנת לזניה פטריות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לגרניאן לנסות כרוב ניצנים מוקרם ופטריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה כרוב ניצנים, לזניה ירקות שורש וכרוב ניצנים, ו כרוב ניצני פטריות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אטריות לזניה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ומכסים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
בואו להשרות 15 דקות, ולאחר מכן לארגן על מגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים 1/4 של פטריות בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו של פטריות. התאם את מעבד המזון עם מצורף פומפיה וגרר את כל כרוב הניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים חמאה במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד הקצפה תתחלף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הלחות העודפת מתאדה ופטריות מתחילות לרחוש וחום, כ -12 דקות. כאשר פטריות הם השחמה, להוסיף שאלוט, שום, טימין. לבשל, ערבוב, עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים 1 כוס שמנת כבדה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת למשחה רופפת, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9
מעבירים לקערה גדולה ומוחקים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים שמן במחבת שעכשיו ריקה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הוסף כרוב ניצנים מגולחים. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך היטב על רוב הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12
להוסיף כוס הנותרים שמנת כבדה ומבשלים עד מופחת עקביות כמו רוטב רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
14
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד חום חיוור ואגוזים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
15
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב בזרם דק, יציב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
הסר מהחום ומערבבים אגוז מוסקט ו 3/4 של מוצרלה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
17
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. להרכיב לזניה, להניח 1/6th של רוטב גבינה על החלק התחתון של מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
תוסיף שלוש אטריות. למעלה עם 1/4 של תערובת כרוב ניצנים, 1/4 של תערובת פטריות, עוד 1/6 של רוטב גבינה, ופיזור של מוצרלה מגוררת. חזור על אטריות, נבטים, ושכבת פטריות עוד שלוש פעמים. למעלה עם שלוש האטריות האחרונות, רוטב גבינה שנותר, ומוצרלה מגוררת נותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רוטב גבינהרוטב גבינה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
נבטיםנבטים
19
מעבירים לתנור ואופים עד מחומם דרך העליון הוא השחמה תוססת, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
הסר מהתנור מפזרים פרמזן ופטרוזיליה, תן לנוח 10 דקות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה