לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לגרניאן לנסות כרוב ניצנים מוקרם ופטריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה כרוב ניצנים, לזניה ירקות שורש וכרוב ניצנים, ו כרוב ניצני פטריות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אטריות לזניה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ומכסים במים חמים.
מחממים חמאה במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד הקצפה תתחלף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הלחות העודפת מתאדה ופטריות מתחילות לרחוש וחום, כ -12 דקות. כאשר פטריות הם השחמה, להוסיף שאלוט, שום, טימין. לבשל, ערבוב, עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים 1 כוס שמנת כבדה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת למשחה רופפת, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב בזרם דק, יציב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר מהחום ומערבבים אגוז מוסקט ו 3/4 של מוצרלה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
17
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. להרכיב לזניה, להניח 1/6th של רוטב גבינה על החלק התחתון של מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
תוסיף שלוש אטריות. למעלה עם 1/4 של תערובת כרוב ניצנים, 1/4 של תערובת פטריות, עוד 1/6 של רוטב גבינה, ופיזור של מוצרלה מגוררת. חזור על אטריות, נבטים, ושכבת פטריות עוד שלוש פעמים. למעלה עם שלוש האטריות האחרונות, רוטב גבינה שנותר, ומוצרלה מגוררת נותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רוטב גבינה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
נבטים
19
מעבירים לתנור ואופים עד מחומם דרך העליון הוא השחמה תוססת, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
הסר מהתנור מפזרים פרמזן ופטרוזיליה, תן לנוח 10 דקות, ומגישים.