קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

כרוב ניצנים שמנת לזניה פטריות

כרוב ניצנים שמנת לזניה פטריות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לגרניאן לנסות כרוב ניצנים מוקרם ופטריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה כרוב ניצנים, לזניה ירקות שורש וכרוב ניצנים, ו כרוב ניצני פטריות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אטריות לזניה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ומכסים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בואו להשרות 15 דקות, ולאחר מכן לארגן על מגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים 1/4 של פטריות בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו של פטריות. התאם את מעבד המזון עם מצורף פומפיה וגרר את כל כרוב הניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיהפומפיה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים חמאה במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד הקצפה תתחלף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הלחות העודפת מתאדה ופטריות מתחילות לרחוש וחום, כ -12 דקות. כאשר פטריות הם השחמה, להוסיף שאלוט, שום, טימין. לבשל, ערבוב, עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים 1 כוס שמנת כבדה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת למשחה רופפת, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9
מעבירים לקערה גדולה ומוחקים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחממים שמן במחבת שעכשיו ריקה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הוסף כרוב ניצנים מגולחים. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך היטב על רוב הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12
להוסיף כוס הנותרים שמנת כבדה ומבשלים עד מופחת עקביות כמו רוטב רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד חום חיוור ואגוזים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
15
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב בזרם דק, יציב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר מהחום ומערבבים אגוז מוסקט ו 3/4 של מוצרלה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
17
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. להרכיב לזניה, להניח 1/6th של רוטב גבינה על החלק התחתון של מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
תוסיף שלוש אטריות. למעלה עם 1/4 של תערובת כרוב ניצנים, 1/4 של תערובת פטריות, עוד 1/6 של רוטב גבינה, ופיזור של מוצרלה מגוררת. חזור על אטריות, נבטים, ושכבת פטריות עוד שלוש פעמים. למעלה עם שלוש האטריות האחרונות, רוטב גבינה שנותר, ומוצרלה מגוררת נותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רוטב גבינהרוטב גבינה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
נבטיםנבטים
19
מעבירים לתנור ואופים עד מחומם דרך העליון הוא השחמה תוססת, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
הסר מהתנור מפזרים פרמזן ופטרוזיליה, תן לנוח 10 דקות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ניצניםכרוב ניצנים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור, ניקה ו trimmedפטריות כפתור, ניקה ו trimmed23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים4חתיכות טופי הית' ברשיני שום בינוניות, טחון (אודותשיני שום בינוניות, טחון (אודות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד (מחולק)קרם כבד (מחולק)6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד1חבילה(15 גיליונות) לא להרתיח אטריות לזניה(15 גיליונות) לא להרתיח אטריות לזניה28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצלצלים בינוניים, קצוצים דק (אודותבצלצלים בינוניים, קצוצים דק (אודות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה חלב מלאה, מגוררת, מחולקתגבינת מוצרלה חלב מלאה, מגוררת, מחולקת12 כפיות אבקת שוםהרים עלי טימין טרייםהרים עלי טימין טריים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת