כרוב עם בייקון ושורשים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, כרוב עם בייקון ושורשים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. זה מנות ראשונות יש 207 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 5 אוהדים. אם יש לכם ידית של חמאה, יין, כמה עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חבילות כרוב עם בודין נואר צמחוני, שורשים וחרדל, צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר, ו שורשים אנה.
הוראות
במחבת גדולה להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבייקון ואת לרחוש במשך 5 דקות עד הזהב.
מוסיפים את השום ואת הקורנית למחבת ומערבבים במשך 1 דקות. קח את המחבת את החום, להסיר את תערובת הבייקון ושמורה.
מוסיפים את הסלריאק ואלות הגזר למחבת הריקה עכשיו עם קצת חמאה בטעם בייקון. מבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד רך, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב ומבשלים 5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
מוסיפים את הבייקון והשום למחבת, ואז מוסיפים את היין הלבן. אפשר ליין להתאדות במשך כמה דקות ולאחר מכן מתבלים את התערובת ומגישים. זה יכול להיעשות קדימה והשאיר במחבת, ואז מחומם.