קושיקשה
מוכן ב59 דק.
מנות6
ציון בריאות73
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כרוב פורטוגזי ומרק נקניקיות

כרוב פורטוגזי ומרק נקניקיות
כרוב פורטוגזי ומרק נקניקיות דורש כ 59 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 281 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, כרוב, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית נסו מרק נקניק פורטוגזי-קייל, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגזי, ו שעועית עם כרוב ונקניק פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים מים ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 8 עד 10 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים מרק, פלפל אדום מרוסק, ונקניק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח וכרוב, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד כרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כרובכרוב
(צינור גדול)(צינור גדול)