כרוב פיקנטי, גזר ודייקון קמחי
מתכון כרוב פיקנטי, גזר ודייקון קמחי מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. זה מנות ראשונות יש 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, אבקת צ'ילה קוריאנית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב נאפה וגזר קימצ'י, קמחי (חמוץ כרוב נאפה מתובל מסורתי), ו קימצ'י / קימצ' י / גימצ'י (כרוב מתובל מותסס קוריאני) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית גדולה, להמיס את המלח במים.
מוסיפים את הכרוב, גזר ודייקון. לכסות עם צלחת. מניחים יריעת ניילון על הצלחת ומעל עם סיר כבד כדי לשמור על הירקות שקועים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הירקות מכוסים 1 אינץ ' של נוזל, 2 שעות.
יוצקים את הנוזל ושומרים אותו. לשטוף קלות את הירקות במסננת, ולאחר מכן לנקז.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה ונקייה.
מוסיפים את השום, בצל ירוק, ג ' ינג 'ר, צ' ילי אדום ואבקת צ ' ילה וזורקים היטב.
בחוזקה לארוז את הירקות לתוך צנצנת 1 ליטר בפה רחב; להוסיף מספיק של הנוזל השמור כדי לכסות. שימוש במקלות אכילה, לנקר כל בועות אוויר. לחץ על קערה קטנה על גבי הירקות כדי לשמור אותם מתחת למים. כיסוי רופף.
בואו לעמוד במקום קריר במשך 5 ימים, הוספת נוזלים שמורים יותר לפי הצורך כדי לשמור על הירקות מכוסים.
זרוק כל נוזל ולאטום את הצנצנת. מקררים את הקימצ ' י עד 1 חודש.