כרוב-תבשיל גזר
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב), כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים קוביות מרק במים בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים כרוב וגזר במים המתובלים עד למכרז, 20 עד 30 דקות.
מסננים, שומר 1/2 כוס של נוזל הבישול.
להעביר כרוב וגזר לתבשיל תבשיל 8x11 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד חם, על 1 דקות.
יוצקים שמורות בישול נוזלי וחלב לתוך תערובת הקמח; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים גבינה לתערובת חלב; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה ועבה.
יוצקים רוטב גבינה על כרוב וגזר; מערבבים למעיל. מתבלים בפפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 20 עד 30 דקות.