כרוב, תפוחי אדמה ומרק עגבניות
כרוב, תפוחי אדמה ומרק עגבניות דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . יש מרק זה 136 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק עגבניות כרוב, מרק עוף כרוב ועגבניות, ו ריפוי כרוב, תפוחי אדמה, גזר, תבשיל קארי עגבניות.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים את הבצל, תפוחי האדמה, הסלרי והשום בחמאה המומסת עד שהבצל והסלרי שקופים, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את המים על תערובת הירקות; מערבבים את מרק העוף לתוך הנוזל עד מומס. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים לרתיחה עד שתפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 5 דקות.
מערבבים את הכרוב לתוך הנוזל הרותח. להפחית חום בינוני.
מוסיפים את העגבניות עם מיצים, קטשופ, רוטב חריף ותבלינים איטלקיים; מערבבים לשלב. אפשר לתערובת להתבשל עד הטעמים יש סיכוי לערבב, על 15 דקות.