כרובית אפויה שמנת
כרובית אפויה קרמית עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: כרובית אפויה שמנת, פסטאן אפוי וברוקולי עם נקניק וכרובית גבינה-שמנת, ו קונכיות אפויות וברוקולי עם נקניק וכרובית גביני-שמנת.
הוראות
מבשלים כרובית במים רותחים בסיר גדול 3 עד 4 דקות. או עד פריך במכרז, הוספת תירס למים רותחים לרגע האחרון.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול.
מערבבים גבינת שמנת, חלב, פרמזן ואבקת שום עד מעורבב.
מניחים תערובת כרובית בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מוסיפים פלפלים ותערובת גבינת שמנת; מערבבים עד שהירקות מצופים באופן שווה ברוטב, מוסיפים מי בישול שמורים במידת הצורך לעקביות הרצויה.
מערבבים פירורי קרקר, גבינה גרוסה ופטרוזיליה; מפזרים על תערובת ירקות. כיסוי.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד תערובת ירקות מחומם דרך ציפוי הוא השחמה קלה, חשיפת במשך 10 דקות האחרונות.