כרובית הודית
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? כרובית הודית יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית הודית, מטבל כרובית הודי מתובל, ו שרימפס הודי עם כרובית.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את רוב גזע הכרובית ומניחים את כל הראש בתבנית אפייה.
מחממים שתי כפות שמן וכורכום יחד במחבת קטנה.
מברשת ראש הכרובית עם תערובת שמן וכורכום.
אופים את הכרובית במשך 30 דקות.
בעוד הכרובית מבשלת חום שתי כפות שמן במחבת, מערבבים את הבצל הטחון ואת הטחון עד שהם בצבע חום בינוני.
מוסיפים את עגבניות מחית, אבקת שום, garam masala ומלח.
תן לתערובת להתבשל במשך 10 דקות.
סדר עלי חסה על צלחת הגשה.
מניחים את הכרובית על גבי החסה.
יוצקים את קארי עגבניות על הכרובית.