כרובית וחמין חזיר
כרובית וחמין חזיר היא מנה עיקרית ללא גלוטן. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, שמנת מרוכזת של מרק תפוחי אדמה, חזיר ועמילן תירס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמין חזיר כרובית, חמין כרובית-שינקן, וחמין חזיר כרובית.
הוראות
בסיר גדול מבשלים כרובית וסלרי במרק במשך 4-5 דקות או עד שהירקות רכים. אין לנקז. מערבבים פנימה את המרק, השמנת והפלפל.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לתערובת הכרובית. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. הפחיתו את החום.
הוסף חזיר; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהם מתחממים. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה גבינה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג
שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לחמין. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. אתה יכול לנסות את Gramona La Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo