כרובית וקאלדין חסילונים
כרובית וקאלדין חסילונים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. גשו לסופר וקנו קוקוס כבד, כורכום, תמרינדי מבלוק גמיש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו caldin פטריות, איך לעשות caldin פטריות גואן, שרימפס הודי עם כרובית, ו שרימפס קארי עם חומוס וכרובית (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
פירס העין הרכה ביותר של קוקוס עם שיפוד מתכת או מברג קטן ולנקז נוזל.
לשבור פגז עם פטיש או גב של סכין קצבים כבדים ולהסיר בשר, חטט אותו בזהירות עם קצה מברג שטוח ראש.
הסר קרום חום עם סכין קילוף חדה או מקלף ירקות.
קוצצים בגסות שליש קוקוס (שארית רזרבה לשימוש אחר) וטוחנים דק בבלנדר. למדוד 1/2 כוס קוקוס טחון (שארית מילואים לשימוש אחר) ופרה עם שום, חצי בצל, ו 1/2 כוס מים בבלנדר עד צורות להדביק.
לבשל בצל שנותר בשמן בסיר כבד 4-5 ליטר רחב מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים להדביק קוקוס, כמון, כורכום, וצ ' ילה ומבשלים בבשל חשוף (לא נותנים לרתיחה), ערבוב, 3 דקות. מערבבים 2 כוסות מים ומבשלים על מבשל חשוף (אל תתנו לרתיחה), חשוף, 15 דקות.
מוסיפים כרובית ומבשלים בהרתחה חשופה( לא נותנים לרתיחה), נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
בעוד כרובית מבשלת, לזרוק שרימפס עם 1/2 כפית מלח בקערה קטנה. מחית בעדינות עיסת תמרינדי עם הנותרים 2 כפות מים בקערה קטנה אחרת עד עיסת הוא התרכך. כוח עיסת דרך מסננת לתוך קערה, זורק זרעים וסיבים עבים.
לטפוח שרימפס יבש ומערבבים לתוך כרובית יחד עם תמרינד, חלב קוקוס משומר, וחומץ. מביאים לרתיחה חשופה (לא נותנים לרתיחה) ומבשלים עד שרימפס הם רק מבושל דרך, על 3 דקות. מערבבים הנותרים מלח כפית.
* זמין בשווקים הודיים וkalustyan של (800-352-3451; kalustyans.com).
* קוקוס יכול להיות אפוי ובשר הוסר 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה.