כרובית ישראלית עם פנקו
כרובית ישראלית עם פנקו עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, שן שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו כרובית Panko Pakoras, כרובית ישראלית שבעצם כולם אוהבים, ו כרובית קלויה במחבת עם פנקו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כרובית ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות או עד פריך-מכרז.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף panko למחבת; לבשל 3 דקות או עד קלוי, תוך ערבוב כל הזמן.
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן ושום במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרובית; מטבלים 5 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פאנקו, פטרוזיליה, מלח ופלפל; לזרוק לשלב.