קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות49
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית מבוגרת וגבינה

כרובית מבוגרת וגבינה
כרובית מבוגרת וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך אנשובי, שמנת, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה למבוגרים, ו מקרוני וגבינה למבוגרים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יש לשטוף את הכרובית ולהסיר את העלים ואת הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
חתוך לחצי דרך הליבה. חותכים כל חצי לפרוסות דקות.
4
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומלח. לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
פרוסים כך פרוסות בשכבה אחת
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
צולים את הכרובית בשליש התחתון של מעל במשך כ 20-25 דקות, עד הזהב וכרמלית. אני בדרך כלל להעיף אחרי 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
7
בעוד הכרובית נצלית, מניחים מחבת מטגנים קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים 1 שמן זית טרה-בתים, קרם, אנשובי פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
9
בואו לבשל מ 5 דקות, לחיצה על אנשובי עם החלק האחורי של כף עץ עד שהם מתמוססים להחדיר את הקרם ושמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
הסר מהחום ושופכים למעבד מזון מיני.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
מניחים את buratta במעבד גם כן.
12
תוסיף קמצוץ מלח. תהליך עד מעורבב, זה עדיין יהיה קצת עבה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מחק את מחבת הטיגון הקטנה וחזור לחום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הוסף 1 שמן זית TB ואת panko. מבשלים על אש נמוכה עד panko הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
15
הסר את הכרובית מהתנור והפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
דחפו את כל הכרובית יחד, כך שהכל יהיה אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
17
מורחים את תערובת בורטה על הכרובית ומפזרים את הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
18
מניחים את המחבת בחזרה בתנור, חריץ מתלה השני מלמעלה. לצלות עד הגבינה נמסה וזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'