כרובית מבוגרת וגבינה
כרובית מבוגרת וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך אנשובי, שמנת, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה למבוגרים, ו מקרוני וגבינה למבוגרים.
הוראות
יש לשטוף את הכרובית ולהסיר את העלים ואת הגבעול.
חתוך לחצי דרך הליבה. חותכים כל חצי לפרוסות דקות.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומלח. לזרוק.
פרוסים כך פרוסות בשכבה אחת
צולים את הכרובית בשליש התחתון של מעל במשך כ 20-25 דקות, עד הזהב וכרמלית. אני בדרך כלל להעיף אחרי 15 דקות
בעוד הכרובית נצלית, מניחים מחבת מטגנים קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים 1 שמן זית טרה-בתים, קרם, אנשובי פתיתי פלפל אדום.
בואו לבשל מ 5 דקות, לחיצה על אנשובי עם החלק האחורי של כף עץ עד שהם מתמוססים להחדיר את הקרם ושמן.
הסר מהחום ושופכים למעבד מזון מיני.
מניחים את buratta במעבד גם כן.
תוסיף קמצוץ מלח. תהליך עד מעורבב, זה עדיין יהיה קצת עבה. טעם לתיבול.
מחק את מחבת הטיגון הקטנה וחזור לחום נמוך.
הוסף 1 שמן זית TB ואת panko. מבשלים על אש נמוכה עד panko הוא זהב.
הסר את הכרובית מהתנור והפעל את המטגן.
דחפו את כל הכרובית יחד, כך שהכל יהיה אחד נגד השני.
מורחים את תערובת בורטה על הכרובית ומפזרים את הפנקו.
מניחים את המחבת בחזרה בתנור, חריץ מתלה השני מלמעלה. לצלות עד הגבינה נמסה וזהב.