קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות49
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית מבוגרת וגבינה

כרובית מבוגרת וגבינה
כרובית מבוגרת וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך אנשובי, שמנת, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה למבוגרים, ו מקרוני וגבינה למבוגרים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את הכרובית ולהסיר את העלים ואת הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
חתוך לחצי דרך הליבה. חותכים כל חצי לפרוסות דקות.
4
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומלח. לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
פרוסים כך פרוסות בשכבה אחת
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
צולים את הכרובית בשליש התחתון של מעל במשך כ 20-25 דקות, עד הזהב וכרמלית. אני בדרך כלל להעיף אחרי 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בעוד הכרובית נצלית, מניחים מחבת מטגנים קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים 1 שמן זית טרה-בתים, קרם, אנשובי פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
בואו לבשל מ 5 דקות, לחיצה על אנשובי עם החלק האחורי של כף עץ עד שהם מתמוססים להחדיר את הקרם ושמן.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
הסר מהחום ושופכים למעבד מזון מיני.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
11
מניחים את buratta במעבד גם כן.
12
תוסיף קמצוץ מלח. תהליך עד מעורבב, זה עדיין יהיה קצת עבה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
מחק את מחבת הטיגון הקטנה וחזור לחום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הוסף 1 שמן זית TB ואת panko. מבשלים על אש נמוכה עד panko הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
15
הסר את הכרובית מהתנור והפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
דחפו את כל הכרובית יחד, כך שהכל יהיה אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
17
מורחים את תערובת בורטה על הכרובית ומפזרים את הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
18
מניחים את המחבת בחזרה בתנור, חריץ מתלה השני מלמעלה. לצלות עד הגבינה נמסה וזהב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות