כרובית מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית מוקרם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל טחון גס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כרובית מוקרם, כרובית מוקרם, ו כרובית מוקרם.
הוראות
תפריד כרובית לפרחים. בסיר 3 ליטר, חום מים מלוחים 1 אינץ ' (1/2 כפית מלח עד 1 כוס מים) לרתיחה.
מוסיפים כרובית, בצל ומיץ לימון; מכסים וחום לרתיחה. להפחית את החום; להתבשל על 6 דקות או עד כרובית הוא פשוט רך.
מחממים תנור ל 425ºF. במחבת מרובעת 9 אינץ ' ungreased, מערבבים שמן, שום ופטרוזיליה.
מורחים כרובית ובצל במחבת; מפזרים פלפל וגבינות.
אופים חשפו כ -20 דקות או עד גבינה מותכת ויוצר קרום חום זהוב.