קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית מוקרם

כרובית מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית מוקרם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל טחון גס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כרובית מוקרם, כרובית מוקרם, ו כרובית מוקרם.

הוראות

1
תפריד כרובית לפרחים. בסיר 3 ליטר, חום מים מלוחים 1 אינץ ' (1/2 כפית מלח עד 1 כוס מים) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים כרובית, בצל ומיץ לימון; מכסים וחום לרתיחה. להפחית את החום; להתבשל על 6 דקות או עד כרובית הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
ניקוז.
4
מחממים תנור ל 425ºF. במחבת מרובעת 9 אינץ ' ungreased, מערבבים שמן, שום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום שנחשף בתנור 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מורחים כרובית ובצל במחבת; מפזרים פלפל וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים חשפו כ -20 דקות או עד גבינה מותכת ויוצר קרום חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)