כרובית עם כרישה "אפר"
כרובית עם כרישה " אפר " יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 198 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, מלח כשר, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: כרובית וכרישה לביבות, מרק כרישה כרובית, ו מרק כרישה כרובית.
הוראות
מחממים תנור ל 260°. פתחי האוורור להגדיר גבוה ולפתוח חלון לאוורור הולם.
מניחים כרישה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.צלוי עד מושחר, יבש, פריך, 70-90minutes.
תן לליק להתקרר. לפרוץ shards.DO קדימה: אפר כרישה יכול להתבצע 3 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
באמצעות mandoline, דק פרוסה 3 גדולפרחי kauliflower lengthwise( reservetrimmings); להפריש.
להביא חלב וכרובית 1 כוס לרתיחה בסיר גדול;להפחית חום ומבשל עד כרובית מכרז, 20-25 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר תערובת כרובית ablender או להשתמש בבלנדר טבילה במחבת ו purée עד חלקה.
להחזיר פירה כרובית לסיר, להוסיף פרחים כרובית הנותרים, ועשון עם מלח. מבשלים עד פרחים הם רק מכרז, 8-10 דקות. באמצעות כף רגל, להעביר פרחים לקערה בינונית (לשטוף כל פירה על פרחים).
מסננים purée לתוך mediumbowl אחר. מחלקים פרחים בין קערות רדודות; פירה כפית מעל.
מקשטים עם reservedcauliflower פרוסות; מפזרים אפר כרישה.