כרובית עם פירורים בחמאה
הכנת כרובית עם פירורים בחמאה אורכת כ -20 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 162 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת דולר אחד למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כתוספת במחיר סביר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, כרובית, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 44% , וזה טוב. נסו את "ברוקולי עם פירורי לחם מוקפצים ושום" , "ריזוטו לימון וארקה עם פירורים מטוגנים באנשובי" , ו"צ'יפס בננה בחמאה ואבוקדו מתובל" (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2.5 ס"מ מים בסיר גדול; מוסיפים כרובית. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 10-12 דקות או עד שהכרובית רכה-פריכה.
בינתיים, בסיר קטן וכבד, מבשלים את החמאה על אש בינונית במשך 5 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תכוף.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה מיץ לימון. בקערה קטנה, שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל; ערבבו פנימה 3 כפות חמאה שחומה.
סננו את הכרובית והניחו בצלחת הגשה.
טפטפו את החמאה השחומה הנותרת; פזרו מעל תערובת פירורי לחם.