קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני

כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני
כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית לבנה עם קרום קשקשי בסגנון מאפה, פסטה כרובית סיציליאנית, ו כרובית עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר כרובית קטנה עבור המתכון הזה. זה יהיה לבשל דרך באופן שווה עם החוצה על בישול החיצוני. לקצץ את הכרובית, הסרת כל הגבעולים הירוקים החיצוניים ועלים. להפוך את הצבע הפוך בזהירות להסיר חרוט קטן של גזע להיות זהיר להשאיר את כל הפרחים מחוברים ללא פגע. תקע שן שום שלמה לתוך הפתח.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ריבהריבה
2
מוסיפים על 3/4 אינץ ' של מים מלוחים לסיר עמוק עם מכסה. זה צריך להיות גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית. אשר לא צריך לגעת בצדדים או מכסה. מביאים את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת עם המכסה. מבשלים עד רך-פריך על 5 דקות. השום אולי נפל מהחור שלו, אבל זה לא חשוב. בקרוב היא תיזרק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המחבת מהחום והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מכין את הקרום. זה יישאר חם ולהמשיך לבשל קצת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים את השמן והחמאה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את השום, פירורי לחם ואנשובי ומבשלים עד פירורי הלחם הם חום זהוב וריחני, 4-5 דקות. שים לב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
6
טרום חימום מטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את כל הכרובית לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
יוצקים חצי פירורים על צלחת הגשה מחוממת ואת החצי השני בזהירות תל על גבי הכרובית. למעלה פירורי עם תלתלי פרמזן מגולחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
מניחים את כל הכרובית תחת המטאטא משאיר כ -3 אינץ ' בין החלק העליון של הפירורים והחום. צלייה עד שחום ותוסס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מעבירים את הכרובית לצלחת ההגשה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
11
טפטוף העליון, הצדדים ופירורים בבסיס עם כמות טובה של שמן זית איכותי לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם