כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית פריך עם צלפים, צימוקים, ופירורי לחם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, כרובית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים, כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, ו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. זורקים פרחים כרובית עם 3 כפות שמן זית בקערה גדולה; תערובת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת כרובית בין 2 גליונות אפייה גדולים rimmed, מתפשט בשכבה אחת. צלוי, משליך מדי פעם, עד כרובית הוא זהוב ופריך, כ 45 דקות. לעשות קדימה: כרובית יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.
בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, 5-6 דקות.
מוסיפים צלפים ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, כ 3 דקות יותר.
מוסיפים פירורי לחם וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהובים, 2-3 דקות; העברת תערובת פירורי לחם לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים מרק עוף ודבק אנשובי (אם משתמשים) לסיר אותו. מביאים לרתיחה.
מוסיפים צימוקים זהובים וחומץ יין לבן ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 5 דקות.
הסר מהחום והנח בצד. עשה קדימה: פירורי לחם ותערובות צימוקים ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תחמם מחדש את תערובת הצימוקים לפני שתמשיך.
מעבירים כרובית חמה לקערת הגשה. לפזר תערובת צימוקים מעל, ואז לזרוק להפיץ באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים כרובית עם תערובת פירורי לחם ופטרוזיליה.