תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית פריך עם צלפים, צימוקים, ופירורי לחם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, כרובית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים, כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, ו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. זורקים פרחים כרובית עם 3 כפות שמן זית בקערה גדולה; תערובת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת כרובית בין 2 גליונות אפייה גדולים rimmed, מתפשט בשכבה אחת. צלוי, משליך מדי פעם, עד כרובית הוא זהוב ופריך, כ 45 דקות. לעשות קדימה: כרובית יכול להתבצע 4 שעות קדימה.