קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית פריך עם צלפים, צימוקים, ופירורי לחם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, כרובית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים, כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, ו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. זורקים פרחים כרובית עם 3 כפות שמן זית בקערה גדולה; תערובת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת כרובית בין 2 גליונות אפייה גדולים rimmed, מתפשט בשכבה אחת. צלוי, משליך מדי פעם, עד כרובית הוא זהוב ופריך, כ 45 דקות. לעשות קדימה: כרובית יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.
3
בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים צלפים ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מוסיפים פירורי לחם וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהובים, 2-3 דקות; העברת תערובת פירורי לחם לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
7
מוסיפים מרק עוף ודבק אנשובי (אם משתמשים) לסיר אותו. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מוסיפים צימוקים זהובים וחומץ יין לבן ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
9
הסר מהחום והנח בצד. עשה קדימה: פירורי לחם ותערובות צימוקים ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תחמם מחדש את תערובת הצימוקים לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
מעבירים כרובית חמה לקערת הגשה. לפזר תערובת צימוקים מעל, ואז לזרוק להפיץ באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מפזרים כרובית עם תערובת פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר