כרובית פרמזן וסלט פטרוזיליה
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו כרובית פרמזן וסלט פטרוזיליה, סלט ארטישוק מגולח עם פטרוזיליה ופרמזן, ו סטייק בגריל עם פטרוזיליה-סלט פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד גרידה, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה גדולה.
לטאטא בשמן עד בשילוב, ולאחר מכן מערבבים פטריות במרינדה בזמן panfrying כרובית.
קלות להכות ביצים עם מלח ופלפל בקערה בינונית.
מוסיפים כרובית וזורקים עד שמצופים היטב. שים גבינה בקערה גדולה. הרם כרובית מתוך תערובת ביצה עם כפית מחוררת ולהעביר גבינה, משליך למעיל.
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז כרובית panfry ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, עד הזהב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל אצווה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים פטרוזיליה וכרובית לתערובת פטריות, משליכים לשלב.