כרובית צלויה באפלו
כרובית קלויה באפלו עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, גבינה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-545 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נגיסות כרובית בופאלו צלויות, עדשים באפלו חריפים וטאקו כרובית קלוי, ו פיצה כרובית קלויה באפלו מחבת עם צ'יפוטלה גבינה כחולה אבוקדו טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 425 ° F. לזרוק את הפרחים כרובית עם שמן זית על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים בנדיבות עם מלח. צלוי, פונה פעם באמצע, עד הכרובית מכרז משחימים כתמים, כ -35 דקות.
בינתיים, לשלב את שמנת חמוצה, מיונז, חומץ, וגבינה כחולה במעבד מזון קטן או בלנדר ודופק עד בשילוב. לחלופין, בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים יחד עם מזלג, לשבור את כל חתיכות גדולות של גבינה כחולה כמו שאתה הולך.
מערבבים יחד את החמאה המומסת ואת האדום החם של פרנק בקערה גדולה.
מוסיפים את הכרובית וזורקים לשלב.
מגישים מיד עם רוטב גבינה כחולה.