קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כרובית קלוי להמיס

כרובית קלוי להמיס
כרובית קלוי להמיס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. 159 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרובית, גרגיר הנחלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו כרובית להמיס, ברוקולי קלוי וגבינה בגריל נמסים, ו ממיסים את הלב טונה להמיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכרובית: חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס בקערה קטנה הקציפו יחד את השמן, החרדל, הפפריקה ומעט מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מברישים את קטעי הכרובית בשמן התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים שטוח על מגש גיליון וצולים במשך 10 דקות. הופכים בזהירות את הכרובית ומחזירים לתנור וצולים עד להזהבה, עוד 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לחרדל: בינתיים מערבבים יחד בקערה קטנה את החרדל הצהוב, הדבש והחרדל הטחון באבן. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מוסיפים את החמאה למחבת על אש בינונית-נמוכה. בין שתי חתיכות לוואש מורחים מעט חרדל דבש, שכבת חמאה מגורדת, מנת כרובית, אגסים ולבסוף גבינה מגורדת יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
חרדל דבשחרדל דבש
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
לחם לאוואשלחם לאוואש
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את הכריך על המחבת, מכסים בקערת מתכת. מבשלים עד להזהבה ופריכה מבחוץ ודביקים באמצע, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את גרגיר הנחלים, השמיר והצנוניות יחד, וזורקים עם מיץ הלימון ומעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בצד הכרובית נמס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו