קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כרובית קלוי להמיס

כרובית קלוי להמיס
כרובית קלוי להמיס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. 159 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרובית, גרגיר הנחלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו כרובית להמיס, ברוקולי קלוי וגבינה בגריל נמסים, ו ממיסים את הלב טונה להמיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכרובית: חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס בקערה קטנה הקציפו יחד את השמן, החרדל, הפפריקה ומעט מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברישים את קטעי הכרובית בשמן התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים שטוח על מגש גיליון וצולים במשך 10 דקות. הופכים בזהירות את הכרובית ומחזירים לתנור וצולים עד להזהבה, עוד 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לחרדל: בינתיים מערבבים יחד בקערה קטנה את החרדל הצהוב, הדבש והחרדל הטחון באבן. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים את החמאה למחבת על אש בינונית-נמוכה. בין שתי חתיכות לוואש מורחים מעט חרדל דבש, שכבת חמאה מגורדת, מנת כרובית, אגסים ולבסוף גבינה מגורדת יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
חרדל דבשחרדל דבש
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם לאוואשלחם לאוואש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את הכריך על המחבת, מכסים בקערת מתכת. מבשלים עד להזהבה ופריכה מבחוץ ודביקים באמצע, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את גרגיר הנחלים, השמיר והצנוניות יחד, וזורקים עם מיץ הלימון ומעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בצד הכרובית נמס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו