כרובית קלויה עם ויניגרט אנשובי
כרובית קלויה עם ויניגרט אנשובי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אנשובי, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרובית קלויה עם רוטב אנשובי, כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי, ו הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי.
הוראות
לשבור כרובית לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים שום, אנשובי, 1/4 כוס שמן זית ומיץ של 1/2 לימון (יותר לפי הטעם). השתמש בבלנדר טבילה כדי emulsify ההלבשה.
מניחים כרובית בתבנית אפייה גדולה, מפזרים מלח ופלפל ושאר שמן זית. צלי עד שהכרובית מתחילה לשנות צבע (15 דקות).
מוסיפים 1/4 כוס מים קרים, מורידים חום ל-350 ומבשלים במשך 30 דקות נוספות או עד לפניית חתיכות במכרז מדי פעם.
הסר מהתנור ומניח בקערה גדולה.
יוצקים רוטב על כרובית ומגישים. אם אתה רוצה קצת יותר פופ להוסיף קצת לימון ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.