כרובית קלויה עם סלסה ורדה
כרובית קלויה עם סלסה ורדה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עלי בזיליקום, צלפים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סטייקים כרובית עם סלסה עשב ורדה, ו סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה).
הוראות
מניחים את הפטרוזיליה, בזיליקום, אנשובי, שום, אורגנו, גרידת לימון, מיץ ומלח בבלנדר. להתמזג על גבוה עד בשילוב שווה, על 1 דקה. עצור את הבלנדר לגרד את הצדדים של הכד עם מרית גומי. להחזיר את הבלנדר במהירות גבוהה, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בשמן. כבה את הבלנדר, להוסיף את הצלפים, ואת הדופק עד שהם קצוצים גס, על 5 (1 שניות) פולסים.
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים.
מניחים חצי מהכרובית, חצי מהשמן, וחצי מהמלח בקערה גדולה וזורקים כדי לשלב.
מעבירים לתבנית אפייה ומתפשטים לשכבה זוגית. חזור עם הכרובית הנותרת, שמן ומלח ולהעביר לתבנית אפייה שנייה.צלי במשך 15 דקות. מערבבים את הכרובית (להיזהר קיטור בעת פתיחת התנור), ולאחר מכן לסובב את סדיני האפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה. המשך לצלות עד סכין מכרז משחימים כתמים, על 8 עד 10 דקות יותר.
מעבירים את הכרובית לצלחת הגשה וטפטוף עם סלסה ורדה.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר.