אם יש לכם פתיתי פלפל, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה, כרובית קלויה פרמזן, ו כרובית צלויה בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בלאנש את הכרובית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
להעביר את הכרובית לחמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ ולתת מגניב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, חום את pancetta.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד בשילוב. המשך ערבוב במשך 2 דקות כדי לבשל את הקמח. מוסיפים לאט את החלב, מערבבים ברציפות עד שהחלב משולב ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
9
מוסיפים את שן השום ופתיתי פלפל אדום ומערבבים את הרוטב על אש נמוכה עד שהתערובת מכסה את גב כף עץ.