קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה

כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה
אם יש לכם פתיתי פלפל, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה, כרובית קלויה פרמזן, ו כרובית צלויה בפרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בלאנש את הכרובית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
להעביר את הכרובית לחמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ ולתת מגניב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, חום את pancetta.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד בשילוב. המשך ערבוב במשך 2 דקות כדי לבשל את הקמח. מוסיפים לאט את החלב, מערבבים ברציפות עד שהחלב משולב ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
9
מוסיפים את שן השום ופתיתי פלפל אדום ומערבבים את הרוטב על אש נמוכה עד שהתערובת מכסה את גב כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
10
מוסיפים את הפרמזן, המלח, הפלפל, אגוז מוסקט והפנצ ' טה השמורה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
פרמזןפרמזן
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
11
יוצקים את הרוטב על הכרובית כדי לכסות. למעלה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
כרוביתכרובית
רוטברוטב
12
אופים עד פירורי הלחם הם זהובים והכרובית מבושלת, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
כרוביתכרובית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים באופן מיידי.