כרטיסי מקום של פטיש לחם קצר
ניתן להכין את כרטיסי הפטיש של המתכון בסביבות 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. לכו לחנות ואספו סוכר, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחם קצר, לחם קצר, ו אגודל לחם קצר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את החמאה 1 כוס סוכר על מהירות נמוכה עד שהם רק בשילוב.
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. זורקים על משטח מאובק בקמח ומעצבים לדיסק שטוח. עוטפים בניילון ומצננים למשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק בעובי 1/2 אינץ 'וחותכים בעזרת חותך בצורת פטיש בגודל 4 1/2 אינץ'.
מניחים את עוגיות הפטיש על תבנית אפייה לא משומנת ומפזרים סוכר.
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהקצוות מתחילים להשחים. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
לציפוי, שלבו את סוכר הקונדיטורים וסירופ התירס בקערה עם מטרפה תיל עד לקבלת עיסה סמיכה. מוסיפים בהדרגה מספיק מיץ לימון עד שהתערובת תהיה עקביות טובה לצנרת.
עם קצה מאפה עדין במיוחד, צינורות שמות בודדים על עוגיות הפטיש.
תנו לציפוי להתייצב לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות לחם קצרות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "