קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כרטיסי מקום של פטיש לחם קצר

כרטיסי מקום של פטיש לחם קצר
ניתן להכין את כרטיסי הפטיש של המתכון בסביבות 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. לכו לחנות ואספו סוכר, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחם קצר, לחם קצר, ו אגודל לחם קצר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את החמאה 1 כוס סוכר על מהירות נמוכה עד שהם רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. זורקים על משטח מאובק בקמח ומעצבים לדיסק שטוח. עוטפים בניילון ומצננים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מרדדים את הבצק בעובי 1/2 אינץ 'וחותכים בעזרת חותך בצורת פטיש בגודל 4 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים את עוגיות הפטיש על תבנית אפייה לא משומנת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהקצוות מתחילים להשחים. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לציפוי, שלבו את סוכר הקונדיטורים וסירופ התירס בקערה עם מטרפה תיל עד לקבלת עיסה סמיכה. מוסיפים בהדרגה מספיק מיץ לימון עד שהתערובת תהיה עקביות טובה לצנרת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
עם קצה מאפה עדין במיוחד, צינורות שמות בודדים על עוגיות הפטיש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
10
תנו לציפוי להתייצב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות לחם קצרות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "