כריך אמנון עם טפנד יווני
זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. אם יש לך פילה אמנון, עגבניות, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הודו יווני וטפנד זיתים פיתה, כריך הודו עם טפנד ופונטינה, ו כריך בייקון, ביצה וטפנד (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מורחים על 1 כף טפנד יווני על כל פרוסת לחם. למעלה כל 2 פרוסות עם פילה 1, 2 פרוסות עגבניות, 1/3 כוס mche, ופרוסות לחם שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.